לעוגיות:
- 200 גרם חמאה רכה
- 100 גרם סוכר
- כפית סודה
- 200 גרם סוכר חום כהה
- 350 גרם קמח
- 2 ביצים
- 75 גרם קרונפלור
- 20 גרם שוקולד לבן
- 20 גרם שוקולד חלב
לקרם:
- 500 גרם שמנת לקצפה
- 80 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 20 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
- קינדר
בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, סודה ושוקולד חלב ולבן ומערבבים לבצק, מכדררים כדורים של 50 גרם ומניחים כל אחד ברינג, אופים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לקרם במיקסר מקציפים את כל המצרכים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף, לאחר האפייה מזלפים מעל כל עוגייה קרם ומקשטים עם קינדר
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.