לבצק:
- 450 גרם קמח
- 20 גרם שמרים יבשים
- 70 גרם סוכר
- 2 ביצים
- 90 גרם חלב
- 20 גרם מים
- 90 גרם חמאה
למילוי:
- 400 גרם ממרח שוקולד
- 10 גרם שוקולד חלב
להברשה:
- 2 ביצים
- 100 גרם חלב
- 5 גרם סוכר
- 5 גרם מלח
לסירופ סוכר:
- 100 גרם סוכר
- 130 גרם מים
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.