לבצק:
- 550 גרם קמח
- 100 גרם סוכר
- 8 גרם שמרים יבשים
- ביצה 1
- 90 גרם שמנת חמוצה
- 160 גרם חלב
- 100 גרם חמאה רכה
לקרם:
- 250 גרם מסקרפונה
- 250 גרם שמנת להקצפה
- 4 כפות פודינג וניל
לקישוט:
- פיסטוק טחון
לבצק: במיקסר עם וו לישה, מערבבים חלב, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, שמרים יבשים וקמח. מוסיפים חמאה רכה ומערבבים במשך 10 דקות עד שהבצק מתאחד. לאחר מכן, יוצרים כדורים בגודל 70 גרם, מניחים על נייר אפייה ומתפיחים במשך שעה. אחרי ההתפחה, מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ואופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך 30 דקות עד שהן מקבלות צבע זהוב.
לקרם: במיקסר מקציפים שמנת להקצפה יחד עם מסקרפונה ופודינג וניל עד שהקצפת יציבה. חותכים כל לחמנייה לחצי ומזלפים לתוכה את הקרם.
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.