לבצק:
- 500 גרם קמח
- כף שמרים יבשים
- ביצה 1
- 100 גרם סוכר
- 240 גרם חלב
- 50 גרם חמאה
- 5 גרם מלח
לקצפת וניל:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 80 גרם פודינג וניל של מימונס
לקצפת שוקולד:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 80 גרם פודינג שוקולד של מימונס
לקישוט:
- תותים טריים
- אבקת סוכר
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.