סינבון בראוניז בציפוי גלייז

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר
  • ביצה 1
  • 8 גרם שמרים יבשים
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • 160 גרם חלב
  • 100 גרם חמאה רכה

 למילוי בראוניז:

  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 ביצים
  • 100 גרם סוכר
  • 240 גרם סוכר חום
  • 130 גרם קמח
  • 65 גרם קקאו

 לגלייז:

  • 150 גרם שמנת להקצפה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות גבינת שמנת
  • שוקולד חלב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *