עוגיות אלפחורס

לעוגיות:

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 150 גרם סוכר
  • 5 חלמונים
  • 250 גרם קורנפלור
  • 250 גרם קמח
  • 10 גרם אבקת אפייה

 למילוי:

  • ריבת חלב

לציפוי:

  • קוקוס

אופן הכנה

לעוגיות: במיקסר עם וו גיטרה, מערבבים חמאה רכה עם סוכר עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הקורנפלור, קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שהבצק מתאחד. מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים. מניחים את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-160 מעלות טורבו למשך 15 דקות עד שהן מזהיבות. מצננים, ממלאים כל עוגייה בריבת חלב ומצפים בקוקוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *