לעוגיות:
- 200 גרם חמאה רכה
- 100 גרם סוכר
- כפית סודה
- 200 גרם סוכר חום כהה
- 350 גרם קמח
- 2 ביצים
- 75 גרם קרונפלור
- צבע מאכל צהוב
לקולי מנגו:
- 50 גרם סוכר
- 200 גרם מנגו טרי
- מיץ מחצי לימון
- 4 גרם פקטין
לקרם:
- 375 גרם שמנת לקצפה
- 25 גרם אבקת סוכר
- 40 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
- מנגו טרי
אופן הכנה:
בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, סודה וצבע מאכל צהוב ומערבבים לבצק, מכדררים כדורים של 50 גרם ומניחים כל אחד ברינג, אופים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לקולי מנגו בסיר מביאים לרתיחה סוכר, מנגו ומיץ לימון, מוסיפים פקטין ומערבבים בעזרת בלנדר, מעבירים לשקית זילוף ומקררים, לקרם במיקסר מקציפים את כל המצרכים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף, לאחר האפייה מזלפים מעל כל עוגייה קרם, מזלפים מעל קולי מנגו ומקשטים עם מנגו טרי