לעוגיות:
- 200 גרם חמאה רכה
- 100 גרם סוכר
- כפית סודה
- 200 גרם סוכר חום כהה
- 350 גרם קמח
- 2 ביצים
- 75 גרם קרונפלור
- צבע מאכל ירוק
לקרם:
- 375 גרם שמנת לקצפה
- 25 גרם אבקת סוכר
- 40 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
- פרלינה פיסטוק
- פיסטוקים
אופן הכנה:
בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, סודה וצבע מאכל אדום ומערבבים לבצק, מכדררים כדורים של 50 גרם ומניחים כל אחד ברינג, אופים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לקרם במיקסר מקציפים את כל המצרכים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף, לאחר האפייה מזלפים מעל כל עוגייה קרם, מזלפים מעל פרלינה פיסטוק ומקשטים עם פיסטוקים