לבצק:
- 250 גרם חמאה רכה
- 250 גרם סוכר חום כהה
- 125 גרם סוכר
- 2 ביצים
- חלמון 1
- 490 גרם קמח
- חצי כפית סודה
- מטבעות שוקולד לבן וחלב
לשוקולטה:
- 10 גרם קורנפלור
- 10 גרם קקאו
- 60 גרם שוקולד חלב
- חצי ליטר חלב
לקצת:
- 250 גרם שמנת להצקפה
- 3 כפות אבקת סוכר
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.