עוגיות שוקוציפס

לבצק:

  • 250 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם סוכר חום כהה
  • 125 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • חלמון 1
  • 490 גרם קמח
  • חצי כפית סודה
  • מטבעות שוקולד לבן וחלב

 לשוקולטה:

  • 10 גרם קורנפלור
  • 10 גרם קקאו
  • 60 גרם שוקולד חלב
  • חצי ליטר חלב

 לקצת:

  • 250 גרם שמנת להצקפה
  • 3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה

לעוגית: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה, סוכר חום כהה סוכר ומלח, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, סודה ומערבבים, מוסיפים שוקולד לבן, חלב קצוצים ומערבבים, יוצרים כדורים במשקל של 30 גרם, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לאחר אפייה מקשטים במטבעות שוקולד לבן, חלב

לשוקולטה: בסיר מחממים לרתיחה שוקולד חלב, קורנפלור, קקאו, חלב, מקררים, מניחים בכוסות, לקצפת בקערה מערבבים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, מזלפים מעל כוסות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *