לתחתית:
- 250 דרם עוגיות קקאו
- 125 גרם חמאה מומסת
לקרם:
- 500 גרם שמנת לקצפה
- 150 גרם סוכר
- 250 גרם גבינה לבנה
- 80 גרם פודינג וניל
- 200 גרם גבינת שמנת
- כפית מחית וניל
לרולדה:
- 5 ביצים
- 100 גרם סוכר
- 60 גרם שמן
- 70 גרם קורנפלור
- קורט מלח
- קקאו
במעבד מזון של קנווד טוחנים עוגיות קקאו, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים, מניחים בתבנית עגולה ומיישרים כך שיהיו שוליים גבוהים, לקרם מקציפים שמנת להקצפה, גבינה לבנה, פודינג וניל, גבינת שמנת, סוכר, מחית וניל לקרם יציב, מניחים חצי מכמות הקרם בתבנית, לרולדה במיקסר קנווד מקציפים חלבונים וחצי מכמות הסוכר לקצף יציב, בקערה נפרדת מערבבים חלמונים וחצי השני של הסוכר, מוסיפים שמן ומערבבים, מוסיפים את המרנג ומקפלים בעזרת לקקן, מוסיפים קורנפלור ומערבבים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 180 מעלות טורבו כרבע שעה, לאחר האפייה מצננים וקורצים עיגול, מניחים מעל הקרם את עיגול הרולדה, מברישים באספרסו, ומניחים מעל את הקרם שנשאר, מקררים שעתיים, לאחר הקירור מחלצים את העוגה מהתבנית ומפזרים קקאו
פרסום ממומן בשיתוף: קנווד ברימאג
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.
2 תגובות
מה גודל תבנית האפיה?
קוטר 24