עוגת גלי תותים

לבצק:

  • 3 ביצים
  • 130 גרם סוכר
  • 100 גרם שמן
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 20 גרם פודינג וניל
  • 120 גרם מיץ תפוזים

לקרם:

  • 250 גרם שמנת להקצפה
  • 120 גרם חלב
  • 40 גרם פודינג וניל
  • 60 גרם סוכר

לקישוט והרכבה:

  • גלי תותים
  • תותים טריים חצויים

אופן הכנה

במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים עם הסוכר למרנג יציב.
נוסיף שמן ומערבבים מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מיץ תפוזים ומערבבים לבלילה אחידה.
מעבירים לתבנית עגולה, נאפה 30 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו.
נצנן את העוגה, במיקסר עם בלון הקצפה נקציף את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה.                                                                                                            נמרח את הקרם מעל העוגה, מניחים מעל תותים חצויים ומעל מוזגים את הגלי תותים שהכנו לפי ההוראות, מקררים כמה שעות ונהנים מכל ביס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *