עוגת קרפים שוקו וניל

לקרפ:

  • רבע כוס שמן
  • 30 גרם קקאו
  • 210 גרם קמח
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות חלב
  • 100 גרם סוכר

לקרם:

  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 750 גרם שמנת להקצפה
  • 6 כפות פודינג וניל
  • 4 כפות קקאו
  • כף אבקת סוכר

אופן הכנה

לקרפ מצרכים את כל המצרכים לבלילה, מטגנים קריפים 2 דקות מכל צד

לקרם במיקסר מקציפים גבינת שמנת, שמנת להקצפה, פודינג וניל, אבקת סוכר, חצי מהקרם מוסיפים קקאו ומערבבים, מעבירים לשקית זילוף, מניחים קרפ, מזלפים קרם קקאו, מניחים קרפ, מזלפים קרם וניל וכך אלה, מפזרים קקאו 

שיתוף פעולה: שחר ואורן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *