לקרפ:
- רבע כוס שמן
- 30 גרם קקאו
- 210 גרם קמח
- 4 ביצים
- 2 כוסות חלב
- 100 גרם סוכר
לקרם:
- 200 גרם גבינת שמנת
- 750 גרם שמנת להקצפה
- 6 כפות פודינג וניל
- 4 כפות קקאו
- כף אבקת סוכר
לקרפ מצרכים את כל המצרכים לבלילה, מטגנים קריפים 2 דקות מכל צד
לקרם במיקסר מקציפים גבינת שמנת, שמנת להקצפה, פודינג וניל, אבקת סוכר, חצי מהקרם מוסיפים קקאו ומערבבים, מעבירים לשקית זילוף, מניחים קרפ, מזלפים קרם קקאו, מניחים קרפ, מזלפים קרם וניל וכך אלה, מפזרים קקאו
שיתוף פעולה: שחר ואורן
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.