לעוגת רד ולווט:
- 300 גרם סוכר
- 150 גרם חמאה מומסת
- 15 גרם קקאו
- צבע מאכל אדום
- 100 גרם שמן
- 280 גרם קמח
- 160 גרם חלב
- 3 ביצים + חלמון
- 5 גרם סודה
- 10 גרם אבקת אפייה
לקרם:
- 500 גרם שמנת לקצפה
- 60 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 20 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
לקישוט:
- פטל טרי
אופן הכנה:
לעוגת רד ולווט בקערה מערבבים חמאה מומסת, סוכר ושמן, מוסיפים ביצים וחלמון ומערבבים, מוסיפים קקאו, צבע מאכל אדום, קמח, חלב, אבקת אפייה וסודה ומערבבים לבצק, יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 175 מעלות טורבו 30 דקות, לאחר האפייה מקררים וחותכים ריבועים, לקרם במיקסר מקצפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל, מסקרפונה ומקל וניל לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף, מניחים שכבת בצק, מעל מזלפים קרם, וחוזרים כמה פעמים על השכבות, מעל מקשטים בפטל טרי