לפבלובה:
- 150 גרם חלבונים
- 300 גרם סוכר
לקרם:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- כפית מחית וניל
לקולי תותים:
- 250 גרם תותים חצויים
- 100 גרם סוכר
- כף מיץ לימון
- 6 גרם פקטין
- תותים טריים
במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים וסוכר למרנג יציב.
מעבירים לשקית זילוף, מזלפים פבלובות קטנות בתבנית אפייה עם נייר אפייה, נאפה 3 שעות בתנור שחומם מראש ל80 מעלות טורבו, נצנן את הפבלובה.
במיקסר עם בלון הקצפה נקציף שמנת להקצפה, אבקת סוכר, גבינת מסקרפונה, מחית וניל לקצפת יציבה.
נזלף מעל פבלובות קרם, כך שיהיה חור באמצע, בסיר מביאים לרתיחה תותים חצויים סוכר ומיץ לימון, מוסיפים פיקוסים ומבשלים כמה דקות, מעבירים לכלי גבוה ומערבבים בעזרת בלנדר, מעבירים לשקית זילוף ומקררים, מזלפים מעל החור באמצע פבלובות, מניחים מעל תותים טריים
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.