לקראמבל:
- 95 גרם סוכר לבן
- 60 גרם קמח
- 75 גרם חמאה קרה
- צבע מאכל ורוד
לבצק הרבוך:
- 125 גרם חמאה
- 125 גרם חלב
- 125 גרם מים
- כפית סוכר
- חצי כפית מלח
- 140 גרם קמח
- 4 ביצים
לקרם מסקרפונה:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 20 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
לקולי פטל:
- 250 גרם פטל
- 150 גרם סוכר לבן
- מיץ מלימון אחד
לקישוט:
- מטבעות שוקולד לבן
- שוקולד מריר