פחזניות דובי ורוד

לקראמבל:

  • 95 גרם סוכר לבן
  • 60 גרם קמח
  • 75 גרם חמאה קרה
  • צבע מאכל ורוד

לבצק הרבוך:

  • 125 גרם חמאה
  • 125 גרם חלב
  • 125 גרם מים
  • כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 140 גרם קמח
  • 4 ביצים

לקרם מסקרפונה:

  • 500 גרם שמנת להקצפה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 20 גרם פודינג וניל
  • כפית מחית וניל

לקולי פטל:

  • 250 גרם פטל
  • 150 גרם סוכר לבן
  • מיץ מלימון אחד

לקישוט:

  • מטבעות שוקולד לבן
  • שוקולד מריר

אופן הכנה

בסיר מערבבים חמאה, חלב, מים, סוכר ומלח עד לרתיחה. מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת בצק שנפרד מדפנות הסיר. ממשיכים לערבב ולבשל כמה דקות. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומקררים מעט. מוסיפים ביצים בהדרגה תוך ערבול עד איחוד מלא של הבצק. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פחזניות ואוזניים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. לקראמבל מערבבים חמאה, קמח, סוכר וצבע מאכל ורוד עד קבלת בצק. מרדדים בין שני ניירות אפייה ומקפיאים חצי שעה. קורצים עיגולים ומניחים מעל כל פחזניה ואוזניים. אופים ב-175 מעלות כ-35 דקות. מקררים היטב. לקרם מקציפים יחד שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל ומסקרפונה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף. ממלאים כל פחזניה בקרם, לקולי פטל בסיר מביאים לרתיחה פטל, סוכר ומיץ לימון, לאחר הקירור מסננים, ממלאים כל פחזניה בקולי פטל, יוצרים פה ועיניים בכל פחזניה עם מטבע שוקולד לבן ושוקולד מריר.

שיתוף פעולה: מיס פטל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *