לפחזניות:
- 125 גרם חמאה
- 125 כאם מים
- 125 גרם חלב
- כפית סוכר
- כפית מלח
- 140 גרם קמח
- 4 ביצים
לקרם:
- 250 גרם שמנת להקצפה
- 250 גרם חלב
- 5 כפות פודינג וניל
לציפוי:
- 50 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שמנת להקצפה
- 50 גרם שוקולד חלב
לפחזניות:
מניחים בסיר חמאה, מים, מלח, סוכר ומערבבים לרתיחה, מוסיפים קמח ומטגנים, במיקסר מוסיפים ביצים ומערבבים, מזלפים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 175 מעלות טורבו 30 דקות
לקרם:
במיקסר מקציפים את כל מצרכים לקרם, מזלפים קרם, לציפוי, מחממים שוקולד מריר, חלב, שמנת להקצפה, מצפים את הפחזניות
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.