לפחזניות:
- 125 גרם חמאה
- 125 מים
- 125 גרם חלב
- כפית סוכר
- כפית מלח
- 140 גרם קמח
- 4 ביצים
לקראמבל:
- 95 גרם סוכר
- 85 גר קמח
- 75 גרם קמח
לקצפת:
- 80 גרם אבקת סוכר
- 20 גרם פודינג וניל
- 250 גרם מסקרפונה
- 500 גרם שמנת להקצפה
- קרמל מלוח
- פצפוצי שוקולד
לפחזניות: מניחים בסיר חמאה, חלב, מלח, סוכר, מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים קמח ומטגנים, במיקסר עם וו גיטרה מוסיפים ביצים, בצק ומערבבים, מזלפים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מניחים קראמבל, לקראמבל מערבבים את כל המצרכים, מרדדים בין שתי ניירות אפייה, מקפיאים 30 דקות, קורצים עיגולים ומניחים מעל כל פחזניה, אופים 175 מעלות טורבו 30 דקות, לקרם מקציפים שמנת להקצפה, מסקרפונה, אבקת סוכר, פודינג וניל, ומניחים בשקית זילוף, ממלאים פחזניות בקרם, מזלפים מעל, מזלפים באמצע קרמל מלוח, מפזרים פצפוצי שוקולד
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.