פחזניות שו

לפחזניות:

  • 125 גרם חמאה
  • 125 מים
  • 125 גרם חלב
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • 140 גרם קמח
  • 4 ביצים

לקרם:

  • 250 גרם חלב
  • 3 חלמונים
  • 25 גרם קורנפלור
  • 60 גרם סוכר
  • 50 גרם שמנת להקצפה

לקצפת:

  • 500 גרם שמנת להקצפה
  • 40 גרם פודינג וניל

אופן הכנה

  1. לפחזניות:
  2. מניחים בסיר חמאה, מים, מלח, סוכר ומערבבים לרתיחה, מוסיפים קמח ומטגנים, במיקסר מוסיפים ביצים ומערבבים, מזלפים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 175 מעלות טורבו 30 דקות

  3. לקרם:

  4. מערבבים חלמונים, סוכר, קורנפלור, מוסיפים חלב רותח ומערבבים, מערבבים בסיר על אש, כשיש בועות מערבבים 20 דקות, מקררים, מערבבים עם שמנת להקצפה מוקצפת

  5. לקצפת:

  6. במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, פודינג וניל, מזלפים על פחזניות, מניחים עיגול שקרצו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *