פנטונה

לבצק ראשון:

  • 180 גרם חלב
  • 20 גרם שמרים טריים
  • 100 גרם קמח (13 גרם חלבונים)

לבצק שני:

  • 2 ביצים
  • 130 גרם קמח (13 גרם חלבונים)
  • 30 גרם סוכר

לבצק שלישי:

  • 1 ביצה
  • 3 חלמונים
  • 300 גרם קמח (13 גרם חלבונים)
  • 120 גרם סוכר
  • כפית מלח
  • 130 גרם חמאה קרה
  • קליפת תפוז
  • 125 גרם צימוקים

לציפוי שקדים:

  • 30 גרם חלבונים
  • 20 גרם קורנפלור
  • 30 גרם שקדים טחונים
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • שקדים פרוסים
  • אבקת סוכר לפיזור
  • סוכר גבישי

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *