לקאפקייק:
- 3 ביצים
- 60 גרם שמן
- 140 גרם קמח
- 60 גרם חלב
- 125 גרם מסקרפונה
- 40 גרם שוקולית
- 200 גרם סוכר
- 10 גרם קקאו
- 5 גרם אבקת אפייה
לקרם:
- 375 גרם שמנת להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
- 25 גרם אבקת סוכר
- צבע מאכל כחול
- סוכריות שוקולד
במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב ומערבבים, מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפייה, שוקולית ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות
לקרם במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, מוסיפים פודינג וניל ואבקת סוכר ומערבבים, מחלקים לשני חלקים, חלק אחד צובעים בצבע מאכל כחול, מניחים בצד אחד של שקית זילוף קרם אחד ובצד השני קרם אחר, מזלפים, מפזרים סוכריות שוקולד
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.