לקאפקייק:
- 4 ביצים
- 60 גרם שמן
- 140
- 140 גרם קמח
- 125 גרם מסקרפונה
- 200 גרם סוכר
- 5 גרם אבקת אפייה
לקרם:
- 375 גרם שמנת להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
- 25 גרם ממרח לואקר
- פרחים לואקר
לקאפקייק:
במיקסר מערבבים ביצים עם סוכר, מוסיפים את הגבינת מסקרפונה, שמן וחלב וממשיכים לערבב. לאחר מכן, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שהעיסה חלקה. מניחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 160 מעלות צלזיוס בטורבו למשך 20 דקות.
לקרם:
במיקסר מקציפים שמנת להקצפה יחד עם אבקת סוכר, ואז מוסיפים את הפודינג וניל וממרח לואקר ומערבבים היטב. מזלפים את הקרם על הקאפקייקים ומניחים פרח לואקר לקישוט.
פרסום ממומן בשיתוף: לואקר
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.