קאפקייק מפלצת

לקאפקייק:

  • 3 ביצים
  • 60 גרם שמן
  • 140 גרם קמח
  • 60 גרם חלב
  • 125 גרם מסקרפונה
  • 40 גרם שוקולית
  • 200 גרם סוכר
  • צבע מאכל כחול וורוד
  • 10 גרם קקאו
  • 5 גרם אבקת אפייה

לקרם:

  • 500 גרם שמנת להקצפה
  • 250 גרם מסקפונה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 20 גרם פודינג וניל
  • כפית מחית וניל

לקישוט:

  • מטבעות שוקולד לבן
  • שוקולד מריר (לעיניים)
  • עוגיות קטנות

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הקאפקייק: בקערה מערבבים ביצים וסוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן וחלב וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה. מוסיפים קמח, שוקולית, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את הבלילה לתבניות קאפקייק ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות טורבו למשך 20 דקות. בזמן שהקאפקייקים מתקררים, מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל, מסקרפונה וצבע מאכל כחול / ורוד עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים תלולית יפה של קרם מעל כל קאפקייק. את העיניים מכינים ממטבעות שוקולד לבן, ומעל כל מטבע מזלפים נקודה קטנה של שוקולד מריר בעזרת שקית זילוף. מניחים שתי עיניים מעל כל קאפקייק

שיתוף פעולה: אור שפיץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *