לקאפקייק:
- 3 ביצים
- 60 גרם שמן
- 140 גרם קמח
- 60 גרם חלב
- 125 גרם מסקרפונה
- 200 גרם סוכר
- 5 גרם אבקת אפייה
לקרם:
- 375 גרם שמנת להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
- 25 גרם אבקת סוכר
- צבע מאכל ורוד
- סוכריות שוקולד
לקאפקייק:
במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב ומערבבים, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות
לקרם:
במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, מוסיפים פודינג וניל וסוכר, מערבבים, מחלקים לשני חלקים, חלק אחד צובעים בצבע מאכל ורוד, מניחים בצד אחד של שקית זילוף קרם אחד ובצד השני קרם אחר, מזלפים, מפזרים סוכריות שוקולד
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.