קאפקייק קצפת תותים בשוקולד

לקאפקייק:

  • 3 ביצים
  • 60 גרם שמן
  • 140 גרם קמח
  • 60 גרם חלב
  • 125 גרם מסקרפונה
  • 200 גרם סוכר
  • 5 גרם אבקת אפייה

 לקרם:

  • 500 גרם שמנת להקצפה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר

 לתותים בשוקולד:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • תותים
  • 50 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה

לקאפקייק: במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב ומערבבים, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות

לקרם: במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל, מזלפים מעל קאפקייק, מניחים קקאו, לתותים, טובלים תותים בשוקולד חלב, מקררים, מזלפים שוקולד לבן מומס מעל תותים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *