לקאפקייק:
- 3 ביצים
- 60 גרם שמן
- 140 גרם קמח
- 60 גרם חלב
- 125 גרם מסקרפונה
- 200 גרם סוכר
- 5 גרם אבקת אפייה
לקרם:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 2 כפות פודינג וניל
- 2 כפות אבקת סוכר
לתותים בשוקולד:
- 150 גרם שוקולד מריר
- תותים
- 50 גרם שוקולד חלב
לקאפקייק: במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב ומערבבים, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות
לקרם: במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל, מזלפים מעל קאפקייק, מניחים קקאו, לתותים, טובלים תותים בשוקולד חלב, מקררים, מזלפים שוקולד לבן מומס מעל תותים
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.