לקאפקייק:
- 3 ביצים
- 60 גרם שמן
- 140 גרם קמח
- 60 גרם חלב
- 125 גרם מסקרפונה
- 200 גרם סוכר
- 5 גרם אבקת אפייה
- צבע מאכל אדם
לקרם:
- 250 גרם להקצפה להקצפה
- 40 גרם אבקת סוכר
- 125 גרם גבינת מסקרפונה
- 10 גרם פודינג וניל
- לבבות משוקולד לבחירתכם
לקאפקייק:
במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב שערבבנו עם צבע מאכל אדום ומערבבים, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות
לקרם:
במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, מוסיפים פודינג וניל ומערבבים, מעבירים לשקית זילוף, מזלפים, מניחים מעל שוקולד בצורת לב
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.