רולדת ללבבות פיסטוק

לרולדה:

  • 5 חלבונים
  • 5 חלמונים
  • 100 גרם סוכר
  • 70 גרם קמח
  • 30 גרם קורנפלור
  • 50 גרם חמאה מומסת

ללבבות:

  • חלבון 1
  • 40 גרם סוכר
  • 20 גרם חמאה
  • 40 גרם קמח
  • צבע מאכל אדום

לקרם:

  • 500 גרם שמנת להצקפה
  • 80 גרם אבקת סוכר
  • 250 גרם מסקרפונה
  • 20 גרם פודינג וניל
  • 3 כפות מחית פסיטוק
  • תותים טריים
  • פיסטוק

אופן הכנה

ללבבות: מערבבים חלבון, סוכר, חמאה מומסת, קמח וצבע מאכל, מעבירים לשקית זילוף, מזלפים לבבות מעל תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 170 מעלות 4 דקות, לרודלה, במיקסר מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב, מוסיפים חלמונים ומערבבים, מוסיפים קמח, קורנפלור, חמאה מומסת ומערבבים, יוצקים את הבלילה מעל הלבבות, אופים 170 מעלות 15 דקות, לאחר האפייה מגלגלים לרולדה ומקררים, לקרם מקציפים שמנת להקצפה, מסקרפונה, אבקת סוכר, פודינג וניל, מחית פיסטוק ומניחים בשקית זילוף, מזלפים מעל הרולדה קרם, מפזרים תותים חצויים, מגלגלים, חותכים את הקצוות ומזלפים מעל קרם, מניחים תותים חצויים ופיסטוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *