לקדאיף:
- 100 גרם שערות קדאיף
- 50 גרם חמאה
- פיסטוק גרוס
- תותים
לציפוי שוקולד:
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם שמנת להקצפה
- 3 כפות שמן
לציפוי פיסטוק:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 20 גרם מחית פיסטוק
- גרגירי וניל
לקצפת:
- 250 גרם שמנת להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.