עוגת שוקולד קלאסית

לעוגת שוקולד:

  • 4 ביצים
  • 100 גרם סוכר
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם שמן
  • 100 גרם שוקולית
  • 45 גרם קקאו
  • 140 גרם קמח
  • 120 גרם מים

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 80 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שמנת להקצפה
  • סוכריות צבעוניות

אופן הכנה

לעוגת שוקולד: במיקסר עם בלום הקצפה מקציפים ביצים וסוכר לקצף, מוסיפים קקאו, שוקולית, קמח ומערבבים, מוסיפים מים ומערבבים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 170 מעלות טורבו 50 דקות, לאחר האפייה מצננים, לציפוי מחממים שוקולד מריר וחלב עם שמנת להקצפה, מזגגים מעל העוגה, מקררים, מפזרים סוכריות צבעוניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *