לפחזניות:
- 125 גרם חמאה
- 125 מים
- 125 גרם חלב
- כפית סוכר
- כפית מלח
- 140 גרם קמח
- 4 ביצים
לקרם:
- 250 גרם חלב
- 3 חלמונים
- 25 גרם קורנפלור
- 60 גרם סוכר
- 50 גרם שמנת להקצפה
לקצפת:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
מניחים בסיר חמאה, מים, מלח, סוכר ומערבבים לרתיחה, מוסיפים קמח ומטגנים, במיקסר מוסיפים ביצים ומערבבים, מזלפים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 175 מעלות טורבו 30 דקות
לקרם:
מערבבים חלמונים, סוכר, קורנפלור, מוסיפים חלב רותח ומערבבים, מערבבים בסיר על אש, כשיש בועות מערבבים 20 דקות, מקררים, מערבבים עם שמנת להקצפה מוקצפת
לקצפת:
במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, פודינג וניל, מזלפים על פחזניות, מניחים עיגול שקרצו
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.