פחזניות וניל בציפוי שוקולד

לפחזניות:

  • 125 גרם חמאה
  • 125 כאם מים
  • 125 גרם חלב
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • 140 גרם קמח
  • 4 ביצים

לקרם:

  • 250 גרם שמנת להקצפה
  • 250 גרם חלב
  • 5 כפות פודינג וניל

לציפוי:

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שמנת להקצפה
  • 50 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה

  1. לפחזניות:

  2. מניחים בסיר חמאה, מים, מלח, סוכר ומערבבים לרתיחה, מוסיפים קמח ומטגנים, במיקסר מוסיפים ביצים ומערבבים, מזלפים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 175 מעלות טורבו 30 דקות

  3. לקרם:

  4. במיקסר מקציפים את כל מצרכים לקרם, מזלפים קרם, לציפוי, מחממים שוקולד מריר, חלב, שמנת להקצפה, מצפים את הפחזניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *