רולדת תותים

לרולדה:

  • 4 ביצים
  • 80 גרם סוכר
  • 3 כפות שמן
  • 100 גרם קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה

לקרם:

  • 500 גרם שמנת להקצפה
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 30 גרם ריבת תותים

לקישוט:

  • 10 גרם שוקולד לבן
  • תותים טריים

אופן הכנה

  1. לרולדה:

  2. במיקסר מקציפים ביצים, סוכר, מוסיפים קמח,שמן, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 180 מעלות 20 דקות

  3. לקרם:

  4. במיקסר מרציפים שמנת להקצפה, פודינג וניל, מורחים על רולדה ריבת תותים, מורחים חצי מהקרם, מגלגלים, מקשטים את הרולדה בשוקולד לבן מומס, מזלפים קרם, מניחים תותים חצויים

  5. פרסום ממומן בשיתוף: קנווד ברימג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *