לרולדה:
- 4 ביצים
- 80 גרם סוכר
- 3 כפות שמן
- 100 גרם קמח
- חצי כפית אבקת אפייה
לקרם:
- 500 גרם שמנת להקצפה
- 80 גרם פודינג וניל
- 30 גרם ריבת תותים
לקישוט:
- 10 גרם שוקולד לבן
- תותים טריים
לרולדה:
במיקסר מקציפים ביצים, סוכר, מוסיפים קמח,שמן, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 180 מעלות 20 דקות
לקרם:
במיקסר מרציפים שמנת להקצפה, פודינג וניל, מורחים על רולדה ריבת תותים, מורחים חצי מהקרם, מגלגלים, מקשטים את הרולדה בשוקולד לבן מומס, מזלפים קרם, מניחים תותים חצויים
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.