סופגניות קרמל

לרולדה:

  • חבילת בצק סופגניות של מימונס

לקרם:

  • 500 גרם שמנת להקצפה
  • 80 גרם פודינג וניל

לקישוט:

  • אגוזי לוז מסוכרים של מימונס
  • קרמל מלוח של מימונס

לציפוי:

  • 250 גרם שוקולד בלונדי
  • 30 גרם שמן

אופן הכנה

  1. לבצק:
  2. מכינים את הבצק לפי הוראות היצרן, לקרם במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, פודינג וניל, ממלאים כל סופגניה, לציפוי מחממים שוקולד בלונדי, שמן ומערבבים, מצפים כל סופגניה, מפזרים אגוזי לוז מסוכרים, מפזרים אבקת סוכר, מזלפים קרם מעל כל סופגניה, מזלפים קרמל מלוח
  3. פרסום ממומן בשיתוף: מימונס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *