סופגניות בריוש

לרולדה:

  • 500 גרם קמח
  • 8 גרם שמרים יבשים
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 200 גרם שמנת חמוצה
  • 50 גרם סוכר
  • 5 גרם מלח
  • 60 גרם חלב
  • 40 גרם פודינג וניל

להברשה:

  • 100 גרם חמאה מומסת

למילוי:

  • ריבת תותים
  • אבקת סוכר

אופן הכנה

לסופגניות במיקסר עם וו לישה מערבבים את כל המצרכים, מערבבים 15 דקות, מתפיחים שעה וחצי, מכדררים כדורים 60 גרם, מניחים בתבנית משומנת, מתפיחים שעה, מברישים חמאה מומסת, אופים 175 מעלות טורבו 20 דקות, ממלאים במילוי ממרח שוקולד, לבן, מפזרים אבקת סוכר במיקסר מקציפים ביצים, סוכר, מוסיפים קמח, שמן, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 180 מעלות 20 דקות

פרסום ממומן בשיתוף: קנווד ברימאג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *