שושני הקצף

לעוגיות:

  • 300 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3 חלמונים
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 200 גרם שמנת להקצפה

 למילוי:

  • 4 חלבונים
  • 200 גרם סוכר

אופן הכנה

לעוגיות: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה וחמאה עד שהתערובת הופכת לפירורית. מוסיפים את החלמונים ושמנת להקצפה ומערבבים עד שהבצק מתאחד. מכסים את הבצק ומקררים במקרר למשך שעה.

לאחר מכן, במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר עד שמתקבל מרנג יציב. מרדדים את הבצק על משטח מקומח, מורחים עליו את המרנג בצורה אחידה, מגלגלים אותו לרולדה וחותכים לשושנים בגודל אחיד. מניחים את השושנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-160 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות, עד שהן מזהיבות ומקבלות מרקם פריך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *