מאפה גבינה דובדבנים

לבצק:

  • 480 גרם קמח
  • 80 גרם סוכר
  • 70 גרם חמאה רכה
  • 220 גרם חלב
  • ביצה 1
  • 20 גרם שמרים טריים

 למילוי:

  • 250 גרם טבורוג
  • 30 גרם סוכר
  • ביצה 1
  • ריבת דובדבנים

לקראמבל:

  • 3 כפות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 30 גרם חמאה

אופן הכנה

לבצק: במיקסר עם וו לישה מערבבים חלב, סוכר, ביצה, שמרים טריים, קמח, מוסיפים חמאה ומערבבים 10 דקות, מתפיחים שעה, מכדררים כדורים 70 גרם, מניחים על נייר אפייה ומתפיחים 15 דקות, מועכים באמצע, מברישים בביצה, מפזרים קראמבל,לקראמבל מערבבים את כל המצרכים, מזלפים מילוי, למילוי מערבבים את כל המצרכים בעזרת בלנדר, מזלפים פסים של ריבת דובדבנים ויוצרים ציור, אופים 170 מעלות 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *