סינבון בראוניז בציפוי גלייז

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר
  • ביצה 1
  • 8 גרם שמרים יבשים
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • 160 גרם חלב
  • 100 גרם חמאה רכה

 למילוי בראוניז:

  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 ביצים
  • 100 גרם סוכר
  • 240 גרם סוכר חום
  • 130 גרם קמח
  • 65 גרם קקאו

 לגלייז:

  • 150 גרם שמנת להקצפה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות גבינת שמנת
  • שוקולד חלב

אופן הכנה

במיקסר עם וו לישה מערבבים את כל המצרכים למעט חמאה, מוסיפים חמאה ומערבבים 10 דקות לקבלת בצק, מתפיחים שעה, למלית בראוניז, בקערה מערבבים חמאה מומסת, שוקולד מריר מומס, סוכר, סוכר חום, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, קקאו ומערבבים, מחלקים את הבצק ל2, מרדדים בצק, מורחים חצי מהמילוי בראוניז ומגלגלים, חותכים שבלולים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מתפיחים 30 דקות, אופים 180 מעלות טורבו 35 דקות, מצננים, מורחים גלייז,, לגלייז מחממים שמנת להקצפה ושוקולד לבן, מוסיפים גבינת מנת ומערבבים, מקררים, מעל מזלפים שוקולד חלב מומס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *