מוס גלקסיה

למוס שוקולד:

  • 200 גרם שמנת להקצפה
  • 20 גרם פודינג שוקולד

למוס וניל:

  • 100 גרם שמנת להקצפה
  • 10 גרם פודינג וניל

להגשה:

  • חבילת עוגיות פתיבר

אופן הכנה

  1. למוס שוקולד, בקערה מערבבים שמנת להקצפה ופודינג שוקולד, לא מערבבים הרבה, למוס וניל, בקערה מערבבים שמנת להקצפה ופודינג וניל, לא מערבבים מהר, מעבירים לסקוויזר או שקית זילוף, בעקרות קטנות מזלפים מוס שוקולד, מעל מזלפים מוס וניל לצורת כוכבית, ומסובבים לכיוון השעון לא מהר, מקררים שעה ונהנים עם פתיבר

פרסום ממומן בשיתוף: אסם נסטלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *