לאוזני המן:
- 200 גרם חמאה קרה
- 100 גרם אבקת סוכר
- ביצה 1
- 350 גרם קמח
- ממרח שוקולד
- מטבעות שוקולד
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד חלב
לקרם:
- 250 גרם שמנת להקצפה
- 250 גרם גבינה לבנה
- 20 גרם אבקת סוכר
- 20 גרם פודינג וניל
במיקסר עם וו גיטרה, מערבבים חמאה קרה עם קמח ואבקת סוכר. לאחר מכן, מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהחומרים מתאחדים לבצק חלק
מרדדים את הבצק בין שתי דפי נייר אפייה ומקנים לו עובי אחיד. בעזרת קורצן, קורצים עיגולים ומניחים ומזלפים באמצע ממרח שוקולד, מפזרים מטבעות שוקולד, ואז סוגרים את הבצק לצורת אוזן המן.
מניחים את האוזני המן במקפיא למשך 30 דקות. לאחר מכן, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים ב-170 מעלות בטורבו במשך 15 דקות, עד שהן מזהיבות.
לאחר האפייה, מניחים לאוזני המן להתקרר לחלוטין. במקביל, ממיסים שוקולד לבן ומטבילים כל אוזן המן בחצי ממנה. מניחים בתבנית, ומזלפים מעל שוקולד חלב המומס.
להכנת הקרם: במיקסר מקציפים שמנת להקצפה יחד עם גבינה לבנה, אבקת סוכר ופודינג וניל עד שהקרם הופך לחלק ויציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים אותו מעל כל אוזן המן.
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.