אוזני המן דובאי

לאוזני המן:

  • 200 גרם חמאה קרה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • ביצה 1
  • 350 גרם קמח
  • ממרח שוקולד
  • מטבעות שוקולד

לציפוי:

  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 3 כפות שמן
  • פצפוצי שוקולד מריר

לקרם:

  • 250 גרם שמנת להקצפה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 20 גרם אבקת סוכר
  • 20 גרם פודינג וניל
  • 3 כפות מחית פיסטוק
  • שערוץ קדאיף

אופן הכנה

במיקסר עם וו גיטרה, מערבבים חמאה קרה עם קמח ואבקת סוכר. לאחר מכן, מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהחומרים מתאחדים לבצק חלק

מרדדים את הבצק בין שתי דפי נייר אפייה ומקנים לו עובי אחיד. בעזרת קורצן, קורצים עיגולים ומניחים ומזלפים באמצע ממרח שוקולד, מפזרים מטבעות שוקולד, ואז סוגרים את הבצק לצורת אוזן המן.

מניחים את האוזני המן במקפיא למשך 30 דקות. לאחר מכן, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים ב-170 מעלות בטורבו במשך 15 דקות, עד שהן מזהיבות.

לאחר האפייה, מניחים לאוזני המן להתקרר לחלוטין, מקפיאים 15 דקות. במקביל, מצפים אוזני המן בשוקולד חלב שערבבנו עם שמן ומפזרים פצפוצי שוקולד מריר.

להכנת הקרם: במיקסר מקציפים שמנת להקצפה יחד עם גבינה לבנה, אבקת סוכר, פודינג וניל ומחית פיסטוק עד שהקרם הופך לחלק ויציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים אותו מעל כל אוזן המן, מפזרים שערות קדאיף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *