בלינצס גבינה כשל״פ

לבלינצס:

  • 4 ביצים
  • 280 גרם חלב
  • 70 גרם קמח תפוחי אדמה
  • 50 גרם סוכר
  • 70 גרם קורנפלור

לקרם:

  • 250 גרם שמנת לקצפה
  • 100 גרם גבינה לבנה
  • 100 גרם גבינה שמנת
  • כף פודינג וניל
  • 50 גרם סוכר
  • כפית מחית וניל

לקולי תותים:

  • 250 גרם תותים חצויים
  • 100 גרם סוכר
  • כף מיץ לימון
  • 6 גרם פקטין
  • תותים טריים

אופן הכנה

בקערה מערבבים ביצים, חלב, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור, סוכר טוב טוב עד שמתקבלת בלילה חלקה, מטגנים במחבת מאט משומנת כמה דקות מכל צד להזהבה, לאחר הטיגון קורצים את כל הבלינצס עם רינג לקצוות ישרות, במיקסר עם בלון הקצפה נקציף שמנת להקצפה, סוכר, גבינת שמנת, גבינה לבנה, מחית וניל, פודינג וניל לקצפת יציבה. מזלפים קרם מעל בלינצ׳ס ויוצרים צורה יפה, וכך עם כל הבלינצסים, בסיר מביאים לרתיחה תותים חצויים סוכר ומיץ לימון, מוסיפים פקטין ומבשלים כמה דקות, מעבירים לכלי גבוה ומערבבים בעזרת בלנדר, מניחים בקערה קטנה ליד הבלינצס, מניחים ליד פטל ואוכמניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *