לבצק ראשון:
- 180 גרם חלב
- 20 גרם שמרים טריים
- 100 גרם קמח (13 גרם חלבונים)
לבצק שני:
- 2 ביצים
- 130 גרם קמח (13 גרם חלבונים)
- 30 גרם סוכר
לבצק שלישי:
- 1 ביצה
- 3 חלמונים
- 300 גרם קמח (13 גרם חלבונים)
- 120 גרם סוכר
- כפית מלח
- 130 גרם חמאה קרה
- קליפת תפוז
- 125 גרם צימוקים
לציפוי שקדים:
- 30 גרם חלבונים
- 20 גרם קורנפלור
- 30 גרם שקדים טחונים
- 60 גרם אבקת סוכר
- שקדים פרוסים
- אבקת סוכר לפיזור
- סוכר גבישי