לבצק:
- 3 ביצים
- 130 גרם סוכר
- 100 גרם שמן
- 5 גרם אבקת אפייה
- 20 גרם פודינג וניל
- 120 גרם מיץ תפוזים
לקרם:
- 250 גרם שמנת להקצפה
- 120 גרם חלב
- 40 גרם פודינג וניל
- 60 גרם סוכר
לקישוט והרכבה:
- גלי תותים
- תותים טריים חצויים
במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים עם הסוכר למרנג יציב.
נוסיף שמן ומערבבים מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מיץ תפוזים ומערבבים לבלילה אחידה.
מעבירים לתבנית עגולה, נאפה 30 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו.
נצנן את העוגה, במיקסר עם בלון הקצפה נקציף את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה. נמרח את הקרם מעל העוגה, מניחים מעל תותים חצויים ומעל מוזגים את הגלי תותים שהכנו לפי ההוראות, מקררים כמה שעות ונהנים מכל ביס
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.