עוגת גבינה אפויה

לבלילה:

  • 7 ביצים
  • 340 גרם גבינת שמנת
  • 400 גרם שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 30 גרם קורנפלור
  • 70 גרם קמח
  • 40 גרם פודינג וניל
  • כף מחית וניל

אופן הכנה

בקערה מערבבים חלמונים, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, מוסיפים קמח, קורנפלור, פודינג וניל ומערבבים, במיקסר מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב, מעבירים את המרנג לבלילה, מחית וניל ומערבבים לאיחוד, מניחים בתבנית משומנת בחמאה, אופים 209 מעלות 25 דקות לאחר אופים 150 מעלות 49 דקות, לאחר האפייה מקררים לילה במקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *