לכדורי שוקולד:
- 500 גרם שרוולי פתיבר
- 200 גרם חמאה
- 100 גרם סוכר
- 240 גרם חלב
- 400 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם קקאו
- חצי כפית מלח
- קוקוס
בסיר קטן מביאים לרתיחה חמאה, חלב וסוכר תוך ערבוב עד שהכול נמס ומתאחד. מיד כשהתערובת רותחת, שופכים אותה לקערה עם שוקולד חלב ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מוסיפים פתי בר גרוס ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למקרר לחצי שעה להתייצבות. לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת וטובלים כל כדור בקוקוס עד שהוא מצופה היטב. שומרים בקירור ומגישים קר.
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.