קאפקייק גבינה פירורים

לקאפקייק:

  • 3 ביצים
  • 60 גרם שמן
  • 140 גרם קמח
  • 60 גרם חלב
  • 125 גרם מסקרפונה
  • 200 גרם סוכר

 

לקרם:

  • 500 גרם שמנת לקצפה
  • 150 גרם סוכר
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • כפית מחית וניל

לבצק פריך:

  • 100 גרם חמאה קרה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • ביצה 1
  • 350 גרם קמח

 

אופן הכנה

במיקסר מערבבים ביצים וסוכר, מוסיפים חלב קוקוס ושמן ומערבבים, מוסיפים קמח ומסקרפונה ומערבבים, מניחים בתבניות קאפקייק, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות

לקרם במיקסר קנווד מקציפים שמנת להקצפה, גבינה לבנה, פודינג וניל, גבינת שמנת, סוכר, מחית וניל לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים קרם על כל קאפקייק, לבצק פריך בקערה מערבבים חמאה קרה, קמח, אבקת סוכר, מוסיפים ביצה ומערבבים, מרדדים בין שני ניירות אפייה, קורצים עיגולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 160 מעלות טורבו, לאחר האפייה מצננים ומניחים מעל כל קאפקייק

פרסום ממומן בשיתוף: קנווד ברימאג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *