לרולדה:
- 5 ביצים
- 100 גרם סוכר
- 60 גרם שמן
- 70 גרם קורנפלור
- צבע מאכל צהוב
- קורט מלח
לקרם:
- 500 גרם שמנת לקצפה
- 60 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 20 גרם פודינג וניל
- כפית מחית וניל
- 10 גרם דבש
- פצפוצי שוקולד
אופן הכנה:
בקערה ערבבתי חלמונים עם סוכר, הוספתי שמן, מרנג, וערבבתי לבסוף הוספתי קמח וערבבתי, חלק מהבסיס צבעתי בצבע צהוב וחלק בצבע שחור, זילפתי פסים שחורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואפיתי 180 מעלות טורבו 4 דקות, לאחר מכן יצקתי את הבצק הצהוב ואפיתי 15 דקות, במיקסר הקצפתי שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל, דבש ומקל וניל עד לקבלת קרם יציב, כשהרולדה התקררה, מרחתי קרם מעל וגלגלתי לרולדה, חתכתי לפרוסות, מעל כל פרוסה זילפתי קרם בעזרת שקית זילוף עם צנתר ופזרתי פצפוצי שוקולד