לקאפקייק:
- 3 ביצים
- 60 גרם שמן
- 140 גרם קמח
- 60 גרם חלב
- 125 גרם מסקרפונה
- 200 גרם סוכר
- 4 כפות ממרח לוטוס
- 5 גרם אבקת אפייה
לקרם:
- 375 גרם שמנת להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
- 25 גרם אבקת סוכר
- ממרח לוטוס
- עוגיות לוטוס
לקאפקייק:
במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב ומערבבים, מוסיפים קמח, ממרח לוטוס, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות
לקרם:
במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, מוסיפים פודינג וניל וסוכר, מערבבים, מזלפים, מזלפים ממרח לוטוס מומס, מניחים עוגיות לוטוס
פרסום ממומן בשיתוף: LOTUS BiSCOFF
הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים ✉️
על ידי הרשמה, את/ה מסכים/מה לתנאים ולהגבלות שלנו.
ניתן לבטל את ההרשמה בכל עת שתרצה/י.