קאפקייק לוטוס

לקאפקייק:

  • 3 ביצים
  • 60 גרם שמן
  • 140 גרם קמח
  • 60 גרם חלב
  • 125 גרם מסקרפונה
  • 200 גרם סוכר
  • 4 כפות ממרח לוטוס
  • 5 גרם אבקת אפייה

לקרם:

  • 375 גרם שמנת להקצפה
  • 40 גרם פודינג וניל
  • 25 גרם אבקת סוכר
  • ממרח לוטוס
  • עוגיות לוטוס

אופן הכנה

  1. לקאפקייק:

  2. במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, חלב ומערבבים, מוסיפים קמח, ממרח לוטוס, אבקת אפייה ומערבבים, מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים 160 מעלות טורבו 20 דקות

  3. לקרם:

  4. במיקסר מקציפים שמנת להקצפה, אבקת סוכר, מוסיפים פודינג וניל וסוכר, מערבבים, מזלפים, מזלפים ממרח לוטוס מומס, מניחים עוגיות לוטוס

  5. פרסום ממומן בשיתוף: LOTUS BiSCOFF

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *