עוגת אוראו

לתחתית: 50 גרם חאמכה מומסת 180 גרם אוראו טחון לקרם: 500 גרם שמנת להקצפה 80 גרם פודינג וניל 500 גרם גבינת שמנת 50 גרם אוראו טחון 300 גרם שוקולד לבן 100 גרם שמנת להקצפה לציפוי: 125 גרם שמנת להקצפה 100 גרם שוקולד מריר לקישוט: 250 גרם שמנת להקצפה 10 גרם פודינג וניל אוראו אופן הכנה: […]

קאפקייק פיסטוק

לקאפקייק: 3 ביצים 60 גרם שמן 140 גרם קמח 60 גרם חלב 125 גרם מסקרפונה 200 גרם סוכר לקרם: 375 גרם שמנת לקצפה 40 גרם פודינג וניל 25 גרם אבקת סוכר 50 גרם מחית פיסטוק פצפוצי שוקולד לבן אופן הכנה: במיקסר מערבבים ביצים וסוכר, מוסיפים חלב קוקוס ושמן ומערבבים, מוסיפים קמח ומסקרפונה ומערבבים, מניחים בתבניות […]

בלינצ׳ס גבינה

לבלינצס: 4 ביצים 280 גרם חלב 70 גרם קמח 50 גרם סוכר 70 גרם קורנפלור לקרם: 250 גרם שמנת לקצפה 100 גרם גבינה לבנה 100 גרם גבינה שמנת כף פודינג וניל 50 גרם סוכר כפית מחית וניל להגשה: פירות יער דבש אבקת סוכר אופן הכנה: בקערה מערבבים ביצים, חלב, קמח, קורנפלור, סוכר טוב טוב עד […]

פחזניות וניל

לפחזניות: 125 גרם חמאה 125 מים 125 גרם חלב כפית סוכר כפית מלח 140 גרם קמח 4 ביצים לקראמבל: 95 גרם סוכר חום דמררה 85 גרם קמח 75 גרם קמח לקצפת: 80 גרם אבקת סוכר 20 גרם פודינג וניל 250 גרם מסקרפונה 500 גרם שמנת להקצפה ריבת חלב אופן הכנה: בסיר מערבבים חמאה, חלב, מים, […]

עוגיות מנגו

לעוגיות: 200 גרם חמאה רכה 100 גרם סוכר כפית סודה 200 גרם סוכר חום כהה 350 גרם קמח 2 ביצים 75 גרם קרונפלור צבע מאכל צהוב לקולי מנגו: 50 גרם סוכר 200 גרם מנגו טרי מיץ מחצי לימון 4 גרם פקטין לקרם: 375 גרם שמנת לקצפה 25 גרם אבקת סוכר 40 גרם פודינג וניל כפית […]

עוגיות פיסטוק

לעוגיות: 200 גרם חמאה רכה 100 גרם סוכר כפית סודה 200 גרם סוכר חום כהה 350 גרם קמח 2 ביצים 75 גרם קרונפלור צבע מאכל ירוק לקרם: 375 גרם שמנת לקצפה 25 גרם אבקת סוכר 40 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל פרלינה פיסטוק פיסטוקים אופן הכנה: בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, […]

עוגיות פירות יער

לעוגיות: 200 גרם חמאה רכה 100 גרם סוכר כפית סודה 200 גרם סוכר חום כהה 350 גרם קמח 2 ביצים 75 גרם קרונפלור צבע מאכל אדום לקרם: 375 גרם שמנת לקצפה 25 גרם אבקת סוכר 40 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל פירות יער טריים אופן הכנה: בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, […]

עוגיות קינדר

לעוגיות: 200 גרם חמאה רכה 100 גרם סוכר כפית סודה 200 גרם סוכר חום כהה 350 גרם קמח 2 ביצים 75 גרם קרונפלור 20 גרם שוקולד לבן 20 גרם שוקולד חלב לקרם: 500 גרם שמנת לקצפה 80 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל קינדר אופן הכנה: בקערה […]

עוגת רד ולווט

לעוגת רד ולווט: 300 גרם סוכר 150 גרם חמאה מומסת 15 גרם קקאו צבע מאכל אדום 100 גרם שמן 280 גרם קמח 160 גרם חלב 3 ביצים + חלמון 5 גרם סודה 10 גרם אבקת אפייה לקרם: 500 גרם שמנת לקצפה 60 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל כפית מחית […]

רולדת דבש

לרולדה: 5 ביצים 100 גרם סוכר 60 גרם שמן 70 גרם קורנפלור צבע מאכל צהוב קורט מלח לקרם: 500 גרם שמנת לקצפה 60 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל 10 גרם דבש פצפוצי שוקולד אופן הכנה: בקערה ערבבתי חלמונים עם סוכר, הוספתי שמן, מרנג, וערבבתי לבסוף הוספתי […]