עוגת גבינה אפויה

לבלילה: 7 ביצים 340 גרם גבינת שמנת 400 גרם שמנת חמוצה 500 גרם גבינה לבנה 30 גרם קורנפלור 70 גרם קמח 40 גרם פודינג וניל כף מחית וניל אופן הכנה: בקערה מערבבים חלמונים, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, מוסיפים קמח, קורנפלור, פודינג וניל ומערבבים, במיקסר מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב, מעבירים את המרנג לבלילה, […]
קאפקייק כחול לבן

לקאפקייק: 3 ביצים 60 גרם שמן 140 גרם קמח 60 גרם חלב 125 גרם מסקרפונה 40 גרם שוקולית 200 גרם סוכר 10 גרם קקאו 5 גרם אבקת אפייה לקרם: 375 גרם שמנת להקצפה 40 גרם פודינג וניל 25 גרם אבקת סוכר צבע מאכל כחול סוכריות שוקולד אופן הכנה: במיקסר מערבבים ביצים, סוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן, […]
מאפה רוגלעך

לבצק: 500 גרם קמח 100 גרם סוכר 25 גרם שמרים טריים ביצה 1 100 גרם שמנת חמוצה 160 גרם חלב 100 גרם חמאה למלית: 100 גרם חמאה 100 גרם קקאו 50 גרם שמן 200 גרם סוכר חום דמררה 100 גרם שוקולד מריר לקרמל טופי: 100 גרם סוכר 150 גרם שמנת להקצפה 25 גרם חמאה 5 […]
עוגת גלי תותים

לבצק: 3 ביצים 130 גרם סוכר 100 גרם שמן 5 גרם אבקת אפייה 20 גרם פודינג וניל 120 גרם מיץ תפוזים לקרם: 250 גרם שמנת להקצפה 120 גרם חלב 40 גרם פודינג וניל 60 גרם סוכר לקישוט והרכבה: גלי תותים תותים טריים חצויים אופן הכנה: במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים עם הסוכר למרנג יציב. […]
רולדת תותים

לרולדה: 5 ביצים 100 גרם סוכר 60 גרם שמן 70 גרם קורנפלור קורט מלח לקרם: 500 גרם שמנת לקצפה 60 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל לקישוט והרכבה: ריבת תותים ביתית תותים חצויים
ריבת תותים

לריבת תותים: 600 גרם תותים טריים 400 גרם סוכר תפוח חצוי לחתיכות מיץ מחצי לימון
פנטונה

לבצק ראשון: 180 גרם חלב 20 גרם שמרים טריים 100 גרם קמח (13 גרם חלבונים) לבצק שני: 2 ביצים 130 גרם קמח (13 גרם חלבונים) 30 גרם סוכר לבצק שלישי: 1 ביצה 3 חלמונים 300 גרם קמח (13 גרם חלבונים) 120 גרם סוכר כפית מלח 130 גרם חמאה קרה קליפת תפוז 125 גרם צימוקים לציפוי […]
מופלטות

למופלטות: 500 גרם קמח 3 גרם שמרים יבשים 134 גרם סוכר 355 גרם מים 33 גרם שמן 5 גרם מלח אופן הכנה: בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, סוכר,שמרים , מוסיפים מים כ3/4 מהכמות, מוסיפים את השמן ומלח, מתחילים ללוש 10 דקות, אם הבצק צריך עוד מים נוסיף, מתפיחים חצי שעה, מחלקים את הבצק […]
עוגת גבינה פירורים

לבצק: 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר 100 גרם שקדים טחונים 5 חלמונים 270 גרם קמח תופח אדמה 10 גרם אבקת אפייה לקרם: 650 גרם שמנת לקצפה 600 גרם גבינת שמנת 50 גרם אבקת סוכר 40 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל 300 גרם שוקולד לבן 100 גרם שמנת להקצפה אופן הכנה: במיקסר עם וו […]
בלינצס גבינה כשל״פ

לבלינצס: 4 ביצים 280 גרם חלב 70 גרם קמח תפוחי אדמה 50 גרם סוכר 70 גרם קורנפלור לקרם: 250 גרם שמנת לקצפה 100 גרם גבינה לבנה 100 גרם גבינה שמנת כף פודינג וניל 50 גרם סוכר כפית מחית וניל לקולי תותים: 250 גרם תותים חצויים 100 גרם סוכר כף מיץ לימון 6 גרם פקטין תותים […]