פבלובה מסקרפונה ותותים

לפבלובה: 150 גרם חלבונים 300 גרם סוכר לקרם: 500 גרם שמנת להקצפה 100 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה כפית מחית וניל לקולי תותים: 250 גרם תותים חצויים 100 גרם סוכר כף מיץ לימון 6 גרם פקטין תותים טריים אופן הכנה: במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים וסוכר למרנג יציב. מעבירים לשקית זילוף, מזלפים […]

עוגת טבלת שוקולד

לרולדה: 5 ביצים 120 גרם סוכר 50 גרם חלב 50 גרם שמן קורט מלח 90 גרם קמח 2 גרם אבקת אפייה לקרם: 500 גרם שמנת להקצפה 60 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל כף ממרח אגוזי לוז ריבת פירות יער להרכבה: 200 גרם שוקולד חלב אופן הכנה: […]

רולדת טירמיסו

לרולדה: 5 ביצים 100 גרם סוכר 60 גרם שמן 70 גרם קורנפלור קורט מלח לקרם: 500 גרם שמנת לקצפה 60 גרם אבקת סוכר 250 גרם גבינת מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל כפית מחית וניל לקישוט והרכבה: כוס אספרסו חזק קקאו

עוגת שוקולד קלאסית

לעוגת שוקולד: 4 ביצים 100 גרם סוכר 50 גרם שוקולד מריר 150 גרם שמן 100 גרם שוקולית 45 גרם קקאו 140 גרם קמח 120 גרם מים לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר 80 גרם שוקולד חלב 200 גרם שמנת להקצפה סוכריות צבעוניות

רולדת לבבות פיסטוק

לרולדה: 5 חלבונים 5 חלמונים 100 גרם סוכר 70 גרם קמח 30 גרם קורנפלור 50 גרם חמאה מומסת ללבבות: חלבון 1 40 גרם סוכר 20 גרם חמאה 40 גרם קמח צבע מאכל אדום לקרם: 500 גרם שמנת להצקפה 80 גרם אבקת סוכר 250 גרם מסקרפונה 20 גרם פודינג וניל 3 כפות מחית פסיטוק תותים טריים […]

פחזניות קרם וניל קרמל

לפחזניות: 125 גרם חמאה 125 מים 125 גרם חלב כפית סוכר כפית מלח 140 גרם קמח 4 ביצים לקראמבל: 95 גרם סוכר 85 גר קמח 75 גרם קמח לקצפת: 80 גרם אבקת סוכר 20 גרם פודינג וניל 250 גרם מסקרפונה 500 גרם שמנת להקצפה קרמל מלוח פצפוצי שוקולד

אוזני המן דובאי

לאוזני המן: 200 גרם חמאה קרה 100 גרם אבקת סוכר ביצה 1 350 גרם קמח ממרח שוקולד מטבעות שוקולד לציפוי: 300 גרם שוקולד חלב 3 כפות שמן פצפוצי שוקולד מריר לקרם: 250 גרם שמנת להקצפה 250 גרם גבינה לבנה 20 גרם אבקת סוכר 20 גרם פודינג וניל 3 כפות מחית פיסטוק שערוץ קדאיף

פחזניות במילוי קרם פטל

לפחזניות: 125 גרם חמאה 125 מים 125 גרם חלב כפית סוכר כפית מלח 140 גרם קמח 4 ביצים לקראמבל: 95 גרם סוכר 85 גר קמח 75 גרם קמח לקצפת: 80 גרם אבקת סוכר 20 גרם פודינג מקרון פטל 250 גרם מסקרפונה 500 גרם שמנת להקצפה פטל טרי

מגה אוזני המן

לאוזני המן: 200 גרם חמאה קרה 100 גרם אבקת סוכר ביצה 1 350 גרם קמח ממרח שוקולד מטבעות שוקולד לציפוי: 100 גרם שוקולד לבן 100 גרם שוקולד חלב לקרם: 250 גרם שמנת להקצפה 250 גרם גבינה לבנה 20 גרם אבקת סוכר 20 גרם פודינג וניל

פחזניות קראמבל במילוי פיסטוק

לפחזניות: 125 גרם חמאה 125 מים 125 גרם חלב כפית סוכר כפית מלח 140 גרם קמח 4 ביצים לקראמבל: 95 גרם סוכר 85 גר קמח 75 גרם קמח לקצפת: 80 גרם אבקת סוכר 20 גרם פודינג וניל 250 גרם מסקרפונה 500 גרם שמנת להקצפה 2 כפות מחית פיסטוק פיסטוק גרוס פטל טרי